Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Flamingo Happy Birthday

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3018
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Flamingon har verkligen fått ett uppsving och det är inte svårt att förstå varför - de är vackra och för tankarna till varmare breddgrader. I dekor är de dessutom ett snyggt inslag som ger en air av tropiska kvällar och fruktiga drinkar. Denna snygga folieballong är perfekt som dekoration på födelsedagsfesten eller varför inte som present till födelsedagsbarnet? Den kommer garanterat att uppskattas mer än en trist och vanlig blomma.

Folieballong Flamingo Happy Birthday är en rund folieballong i pastellfärger och som kläs av en flamingo och texten "Happy Birthday". Ballongen är 47 cm stor och kan fyllas med helium och luft. Med helium får du en flygtid på upp till en vecka. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som 2-3 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm.

Säljs styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ida för 2 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54676 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle