Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Hjärta Satin Platinum

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Hjärtballongen som nästan ser ut att vara gjord av metall. Den kommer ge en stilren och modern känsla till rummet när du väljer att använda den som dekoration. Den passar utmärkt på födelsedagsfester, bröllop eller dop. Självklart kan du även ge bort den som en rolig present till någon du tycker om. Kanske som en annorlunda alla-hjärtans-dag-present? Alla blir glada av ballonger.

Folieballong Hjärta Satin Platinum har en cool känsla tack vare den matta, silvriga ytan. Det gör att den nästan får en lite metallisk känsla. Fäst den på väggen med tejp eller låt den få hänga från taket i ett snöre.

Ballongen säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Marlene för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Charlotte för 2 år sedan
  Enkel å blåse opp, men fikk dessverre ikke brukt de. Trodde det var hull til dnor i disse, som på bokstavballongene, men det er jo tydelig på bildet at det ikke er det, så det er min feil. Dessverre var det ikke mulig å bruke tape på veggen jeg skulle ha de.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42367 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle