Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Krona Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 35
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Tänk er scenariot: Kungen fyller år. Han ligger i sängen och sover, snarkar och pratar lite sömnen. Helt plöstligt väcks han av en gapande, skrålande – falsksjungande Silvia. Victoria är väl den enda som håller ihop rent röstmässigt. Estelle med såklart. Sen dansar Madde och Leonore in i rummet med en stoooor kronaballong. Av någon anledning så fastnar Nicholas i ballongsnöret och flyger med upp i takkronorna. Ballongen spräcks av de sylvassa kristallerna och Nicholas flyger rakt ner i sängen brevid morfar. Bra start på dagen ändå!

Folieballong Krona Guld är en stor folieballong som kan fyllas med helium eller luft. Den kräver lika mycket helium som ca fyra latexballonger á 25-30 cm. Den passar perfekt på födelsedagsfest, dop eller maskerad.

  • Mått: 91 cm
  • Antal: 1 st
  • Material: Folie
  • Flygtid: Upp till 7 dagar
  • Fyllning: Helium/luft
  • Behöver lika mycket helium som 3-4 vanliga ballonger á 25-30 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61458 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle