Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballonger I Love U Röd/Silver

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2401
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Om du tror att det typ bara är barn som blir superglada av ballonger tror du fel! Om du ger bort dessa romantiska ballonger till din hjärtevän på Alla Hjärtans Dag eller som födelsedagspresent kan vi lova att hen kommer bli lika överlycklig som ett barn som får en fin ballong!

Folieballonger I Love U Röd/Silver består av 3 st folieballonger; ett silverfärgat I, en röd och hjärtformad folieballong och ett silverfärgat U. Samtliga folieballonger har självförslutande ventiler och mäter uppblåsta ca 40 cm höga.

Ballongerna är inte fästa i varandra och ska fyllas med vanlig luft. Ett blåsrör medföljer så du enkelt kan blåsa upp dom.

Observera att ballongerna INTE svävar med helium!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51944 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle