vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Full Moon Party

Full Moon Party

När det är fullmåne passar det väldigt bra att släppa loss lite extra och här hos oss på Partykungen finns allt du behöver för att se ut som en stjärna på ett Full Moon Party. Det här är festen när du inte behöver följa några regler utan kan gå crazy med neon och tokiga partyprylar. Vi har grejerna för dig som vill dansa i blinkande neonljus från ditt eget smink eller ha en skinande huvudbonad som kommer att bli festens snackis.

Ett Full Moon Party var från början en trancefest på ön Koh Phangan i Thailand som hölls på en perfekt strand, varje fullmåne. Idag är det mer ett koncept än en specifik fest och Full Moon Partyn arrangeras på många platser runt om i världen. Egentligen är det nog så att människor festat under fullmånen på alla platser och i alla tider, även om det kanske var utan neonljus då!

Fullmånen är i sig en mäktig partylampa på ett Full Moon Party. Det matta silvriga skenet från månen kompletteras med stroboskop och annan belysning som väcker liv i natten på ett stämningsfullt sätt. Räkna med att det finns UV-lampor som gör så att du syns i mörkret om du har målat dig med UV-reflekterande kroppsfärg eller smink. Det är en väldigt stark effekt på ett Full Moon Party! Det är kreativt och roligt att pryda sig med mönster eller små budskap som sedan kommer att röra sig i takt med din kropp medan du dansar. Alla våra färger är ofarliga att använda och vi har som mål att du ska kunna hitta alternativ som inte är testade på djur.

Vi har inte bara självlysande färger och smink utan även en massa coola föremål med inbyggd LED-belysning. Nu talar vi om allt från t-shirts till skor, huvudbonader och små leksaker som passar på ett improviserat dansgolv ute i det fria. Allt som lyser och blinkar brukar vara uppskattat på ett Full Moon Party. Kom ihåg att köpa batterier! Vi har också partyprodukter som innehåller ofarliga kemikalier som gör så att de lyser i mörkret i flera timmar.

Funderar du på att anordna ett Full Moon Party, snarare än att bara åka på ett? Det är inte särskilt komplicerat. Bra musik har du säkert redan och då är det egentligen bara partybelysning som är ett måste för att förutsättningarna ska bli perfekta. Vi har starka och portabla lampor som hjälper dig att omvandla en plan yta utomhus till ett dansgolv under fullmånen. Du hittar även en hel del annat som kan komma väl till pass om du vill kunna anordna ett Full Moon Party för polarna. Att vara den som är känd för att snabbt kunna svänga ihop en skön fest kommer garanterat att göra dig extra populär i bekantskapskretsen.

Ett Full Moon Party kan mycket väl vara årets viktigaste fest och något du planerar för i månader. Här på Partykungen vill vi dock slå ett slag för lite mer spontana tillställningar. Har du bara rätt utrustning är du alltid redo för ett Full Moon Party. Det är faktiskt inte så mycket som behövs för en riktigt lyckad fullmåne-fest på en strand eller en vacker glänta i skogen. Det är en fantastisk frihetskänsla att veta att man alltid är redo för en speciell fest och att man inte är beroende av någon annan för att få det att gå i lås.

Hos oss hittar du allt du behöver i form av prisvärda produkter till ett Full Moon Party. Gör din beställning direkt så har du sakerna innan nästa fullmåne!
Läs mer