moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-1
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-2
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-3
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-4
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-5
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-6
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-7
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-8
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-9
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-10

Moon Creations Pro UV Neon Ansikts- & Kroppsfärg

119,90 kr

Välj variant

Här har vi en ansikts- och kroppsfärg för den lite mer "seriöse" sminkaren! Detta smink, som dessutom syns under uv-ljus, är ett måste till såväl halloween- och maskeradfester som till rejvet och festivalen. Sminket är superenkelt att applicera på huden, och lika enkelt är det att ta bort när man är nöjd med kvällen.

Moon Creations Pro UV Neon Ansikts- & Kroppsfärg levereras styckvis i burk om 36 gram och finns i hela åtta olika färger att välja bland - samtliga med en uv neon-effekt. Sminket är enkelt att applicera i såväl ansiktet som på kroppen och det bästa av allt - du blir självlysande under uv-lampor. Helt perfekt till rejvet eller till nattklubbskvällen, men också till halloweenfesten!

Säljs styckvis om 36 gram och finns i åtta olika färger att välja bland.

Hur man använder produkten för bästa resultat: 
Applicera färgen på huden med fingrarna, en borste eller svamp. Undvik ögonkontakt. Lägg till fler lager (när det har torkat) för att öka effekten.
Ladda med valfri ljuskälla efter applicering (använd ett UV-ljus / Blacklight för att "superladda" för en omedelbar effekt). Ju längre tid du laddar för, desto mer intensiv blir effekten. Denna färg reagerar också starkt under direkt exponering för UV-ljus. Efter användning, ta helt enkelt bort med tvål och vatten. Observera att färgen ses bäst i kolsvarta förhållanden och att omgivande ljus kommer att försämra den upplevda lysande färgen. En tjock applicering rekommenderas för bästa resultat.
Art.nr 58396

Omdömen

3

Frågor & svar

0

Taggar