Visa större bild

Gangster Tillbehörskit

(51 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Förvandla dig till en maffiaboss från 20-talet med det här fantastiska tillbehörskitet för gangsters! Tillbehörskitet för gangsters inkluderar ett par vita hängslen, en vit slips, en svart hatt, ett
par svarta och vita damasker samt en självhäftande mustasch.

Taggar

OMDÖMEN (51)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Fredrik för 4 år sedan
  Otroligt dålig. Hängslena gick sönder direkt när jag satte på mig dem, så de kunde jag aldrig använda. Slipsen var bara ett tunt tyg med mycket dålig passform som gjorde att det bara såg konstigt ut, knappast som en slipps. Så den ville jag inte ha på mig. Borde framgå tydligt att hatten är av plast, och den använde jag inte heller. Så jag använde inte något ur kittet, det var med andra ord helt värdelöst och bortkastade pengar. Jag rekommenderar ingen att köpa detta.
  17 av 18 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Eva Helena Christine för 4 år sedan
  Ful hatt, allt för plastig och slipsen riktigt dålig kvalité, jag vet det var billigt men hade nog ändå förväntat mig bättre saker
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen19387 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle