Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Gigantisk Ballong Blå

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4831
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Håll i hatten, för här kommer en ballong med stort B! En superstor latexballong som stoltserar med dess uppblåsta diametermått på inte mindre än 120 centimeter! Precis den typ av festdekoration du behöver när du vill göra din fest eller tillställning extraordinär för gästerna. Och är du en sån som gärna impar på dina polare och har tänkt blåsa upp den med lungorna föreslår vi att du försöker impa med någon annan talang istället. Typ som att helt enkelt visa jätteballongen när den är uppblåst, för bara ballongen är en cool talang i sig!

Gigantisk Ballong Blå är en gigantisk latexballong i blå färg som mäter hela 120 cm i diameter fullt uppblåst. Observera att du behöver en elektrisk ballongpump för att kunna blåsa upp den!

  • Flygtid med helium: 2-3 dagar
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Säljes i 1-pack


Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Greger för 11 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43656 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle