gigantisk-choklad-oreo-55179-4
gigantisk-choklad-oreo-2
gigantisk-choklad-oreo-3

Gigantisk Choklad Oreo

 599 kr  299 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Ulla-Britt
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag tyckte det var en bra present till mitt barnbarn Ellen som älskar Oreokakor. Hon fick presenten igår och blev jätteglad. Jag tyckte kakorna kunde ha varit fräscha längre än 3 månader efter leveransen men hoppas de inte blir gamla i förpackningen.
  12 av 13 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Louise
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Glädjespridare och gott under lång tid!
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Linnéa
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jättebra!
  1 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Är du också förbannat trött på att alltid torska på lyckohjulet? Vi vet precis hur det känns, just därför har vi tagit hem en del av chokladhjulssortimentet så att även vi förlorare ska kunna få avnjuta stora mängder choklad utan att behöva åka till nöjesparken och bränna pengar! 

Gigantisk Choklad Oreo är samma lika choklad som du hittar på nöjesparkernas chokladhjul. Med detta gigantiska chokladrör kan du lura hela världen om att just du vunnit (fast du egentligen snikade och köpte den). Det gigantiska chokladröret innehåller 15 stycken 154 gram Oreo-förpackningar och blir en exemplarisk gåva att ge bort till födelsedagsbarnet eller varför inte till dig själv?

 • Mått: 70 x 14 x 12 cm
 • Innehåller: 15 stycken Oreoförpackningar á 154 gram styck
 • Observera att det inte är en enda stor Oreokaka som kommer!

IngredienserVETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (palm), fettreducerat/kakaopulver 4,6%, VETESTÄRKELSE, glukos-fruktossirap, bakpulver (kaliumväte-/hydrogenkarbonat, ammoniumväte-/hydrogenkarbonat, natriumväte/hydrogenkarbonat), salt, emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITIN, solroslecitin), arom (vanillin). KAN INNEHÅLLA MJÖLK. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.