Visa större bild

Gigantisk Choklad Oreo

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35625
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 149
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Istället för att försöka vinna en gigantisk chokladrulle proppad med oreokakor kan du vara smart och köpa en istället! Ingen kommer någonsin få veta att du fuskade och köpte en istället för att vinna hederligt, men som alla vet – chokladhjul är en scam! 

Gigantisk Choklad Oreo innehåller otroliga 2,3 kg oreokakor i femton olika påsar. När denna kommer till ditt ombud, tja då har du kakor så att det räcker och blir över i bra många månader! Detta är egentligen en utgåva som man vinner på chokladhjul, men eftersom ingen av oss på Partykungen någonsin vunnit en endaste gång valde vi istället att få hem dem på annat vis! Och givmilda som vi är delar vi med oss till dig!

Notera att det inte levereras ett gigantiskt oreorör med stora kakor utan att den stora förpackningen innehåller totalt 15 påsar med drygt 150 gram oreokex.

  • Mått: 70 x 14 x 12 cm
  • Vikt: 15 x 154 g, totalt 2,3 kilo

IngredienserVETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (palm), fettreducerat/kakaopulver 4,6%, VETESTÄRKELSE, glukos-fruktossirap, bakpulver (kaliumväte-/hydrogenkarbonat, ammoniumväte-/hydrogenkarbonat, natriumväte/hydrogenkarbonat), salt, emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITIN, solroslecitin), arom (vanillin). KAN INNEHÅLLA MJÖLK. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Evy Therese för 10 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55179 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle