godishandbojor-86669-4
handklovar-godis-86669-3
handklovar-godis-86669-2

Godishandbojor

59 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Sandra
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Sjov ide
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Att sättas i handklovar behöver inte alltid betyda att det är långa fängelsestraff och tuffa förhör i domstolen som väntar. Ibland kanske man bara vill se till att sin partner inte rymmer från sängkammaren, och då kommer ju dessa handbojor perfekt till hands. Dessutom är de enkla att äta sig ur om man känner för att rymma därifrån illa kvickt! 

Handklovar Godis inkluderar ett par handbojor gjord av godis. En rolig grej att överraska din partner med i sovrummet, eller att ge bort som rolig present till kompisen som fyller år!

Ingredienser: Dextros, glukossirap, syra, citronsyra (E330), aromämne, färgämne (E129, E102, E133). klumpförebyggande (magnesiumstrearat). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.