Visa större bild

Gör-Det-Själv Slime Lim

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 57
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du och barnen vill ha er alldeles egna pysseldag, ja då kan vi rekommendera er att pyssla ihop ert eget slime! Slime är den där geggiga och mojiga smeten som konstigt nog inte lämnar fläckar. Slime är härligt att både dra och klämma på vilket kanske avreagerar dina barn? Att göra sitt eget slime är dunderenkelt - med Gör-Det-Själv Slime Lim!

Gör-Det-Själv Slime Lim levereras styckvis i tub och innehåller 70 & 500 ml lim beroende på vilken variant du väljer. Limmet är genomskinligt och för att göra ert eget slime är det bara färger/ingredienser som behöver tillsättas till limmet. Om ni vill göra ett guldglittrigt slime - tillsätt bara guldigt glitter.

Pysselmöjligheterna är oändliga när det kommer till slime, och det är samtidigt roligt!

Leveraras styckvis i tub á 70 eller 500 ml.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen65297 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle