Till toppen
Visa större bild

Gör-din-egen Glassbuffé

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 99
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu kan du äntligen göra dina egna glassrullar hemma hos dig! Att göra glassrullar blev väldigt poppis i Indonesien under 2017 och gör nu succé i resten av världen. Testa du också! 

Det enda du behöver göra är att lägga in formen i frysen tills den är tillräckligt kall. Lägg sedan mixen som du har förberett med hjälp av receptboken mitt i formen och sprid ut den jämnt. Följ instruktionerna enligt receptboken och när blandningen har stelnat kan du äntligen göra dina eleganta glassrullar! 

Förpackningen innehåller flera recept för att skapa olika smaker, en form, två spatlar, ett sugrör/sked och 6 olika kakformar så att du kan göra flera glassfigurer. 

Notera att recepten och instruktionerna är på engelska.

Mått: 30 cm i diameter.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44178 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle