Till toppen
Visa större bild

Gör-Din-Egen Pojkvän

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du har gett upp hoppet om att hitta en pojkvän just för stunden så kan du sluta oroa dig nu. Nu kan du skapa den perfekta mannen som aldrig kommer göra dig besviken! Det bästa av allt är att du inte behöver göra någon större ansträning, utan det enda du behöver göra är att forma och rulla ihop honom. Smidigt va?

Gör-Din-Egen Pojkvän är en rolig present till kompisen som känner sig forever alone. Förpackningen innehåller en deg som arbetas ihop för att sedan bestämma mellan fem olika utseenden. Kanske har du svårt att bestämma dig för om du vill ha en mörk- eller ljushårig pojkvän, en musiker, djurälskare eller en äkta romantiker med choklad och blommor. Här kan du variera från dag till dag om du så vill! 

Säljes styckvis. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47177 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle