Till toppen
Visa större bild

Gorilla Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

När du har hoppat i denna dräkt så har du all rätt att vara den vildaste av dem vildaste på maskeraden och det bästa av allt är det endast är dina ögon och dansmoves som kan avslöja dig. Ha suget i blicken när du svänger dina lurviga på dansgolvet och du kommer vara den dansande gorillan man sent kommer att glömma! 

Gorilla Barn Maskeraddräkt passar barn och inkluderar en helkroppsdräkt i plysch med ett bröst av vinyl, en gummimask med utskurna hål för ögonen samt handskar som matchar gorilladräkten. Denna dräkt passar lika bra till maskeradfesten med djurtema som till halloween när du vill klä ut dig till den mäktige King Kong! Strumpor och banan ingår ej i denna maskeraddräkt. 

Finns i storlekarna Medium, Large och X-Large. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48071 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle