Till toppen
Visa större bild

Grand Marnier Chokladkaka

first_saleprice.value: 3120
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr 59 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du en likörtorsk som tröttnat på att bara ha ett glas i handen och saknar någonting ätbart? Det är verkligen inte allt som passar till likör, men Grand Marnier Chokladkaka passar som handen i handsken. Med en ljuvlig smak av fransk likör tillsammans med choklad får du den där extra feelingen när du slagit dig till ro och tänkt avnjuta! Med en tillverkning invid Genevesjön i Schweiz sedan 1980 kan det omöjligt bli misslyckat! 

Grand Marnier Chokladkaka är en delikat chokladkaka innehållande den franska likören Grand Marnier som tillverkats i Schweiz sedan 1980. Perfekt gåva till exempel pappa-whiskeylover! 

Vikt: 100g.


Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Grand Marnier 7,5%, helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt. Kakao: min 37%. Allergener: se ingredienser i fetstil. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pekannötter, valnötter, pistagenötter, cashewnötter, ägg och gluten.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42873 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle