Visa större bild

Tillbehör

Grekisk Jungfru Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Känner du för att förvandlas till en underskön, grekisk jungfru till nästa maskerad? Med den här fagra kreationen på dig kan du resa bakåt i tiden för att uppleva det bästa av antikens Grekland! Du kan till exempel diskutera filosofi med Plato eller kanske bara passa på att känna lite på Spartacus imponerande biceps.

Grekisk Jungfru Maskeraddräkt inkluderar en klänning och ett hårband.
Klänningen är av en lång och ärmlös modell. Den har ett vitt parti samt ett blått parti med guldkant, som hänger som ett skynke på ena sidan. Upptill är den v-ringad och under bysten sitter ett guldfärgat, brett band med 3st matchande amuletter. Hårbandet består av 2st smala, guldfärgade band som går ihop på sidorna. Skor och smycken ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small och Standard.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30768 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle