haj-barn-kigurumi-1
haj-barn-kigurumi-2
haj-barn-kigurumi-3

Haj Barn Kigurumi

399 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Pumpa Godishink

Pumpa Godishink

39 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Akta dig för hajen! Ja, eller du behöver faktiskt inte akta dig för det är ju du som är hajen. I den här supersköna kigurumi-dräkten blir du en en stor mysig haj som lika gärna kan svänga loss på dansgolvet som krypa upp i tv-soffan.

Haj Barn Kigurumi är en vit, röd och blå overall. På dräkten finns en huva med ett hajansikte med tänder. Dräkten är tillverkad i fleece och finns i en storlek som passar barn, se storleksguiden. Dräkten ska tvättas i maskin enligt tvättlappen.

Finns i storlek Medium (barnstorlek).
 • Mette
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ud over forventningerne til et kostume til børn! Der er påsyet ribkant i benene, hvor jeg tidligere har oplevet stramme elastikker i andre kostumer. Syningerne ser flotte og ordentlige ud. Stoffet er naturligvis polyester, men det virker som om, at det er af højere kvalitet, end jeg tidligere har oplevet. Så det synes jeg, var lidt overraskende. Jeg var betænkelig ved prisen, når det var til et barn, for jeg synes, 300 kr. virkede dyrt, men det er jeg ikke mere. Jeg har fået et god mavefornemmelse i forhold til, at kvalitet og pris hænger sammen her. Jeg håber virkelig, min søn bliver glad.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0