Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Nyår 2019 > Hängande Ljuskrona Flerfärgad
Visa större bild

Hängande Ljuskrona Flerfärgad

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den färgsprakande duken ligger på plats, finaste porslinet är polerat och framdukat och gästerna anländer snart till din hall där det doftar gott av den fantastiska maten som du precis tagit ur ugnen. Du bjuder dina fina gäster på en välkomstdrink innan ni slår er ner till bords för att förtära maten som du förberett och tillagat i timmar. Ovanför er hänger den ståtligaste takdekorationen som ni alla bevittnat.

Hängande Ljuskrona Flerfärgad är en mycket spektakulär dekoration i glansiga plastfolietrådar i flera olika färger som pryder de tre ringarna och bildar tillsammans en mycket pampig takdekoration. Perfekt som dekoration vid högtidliga tillfällen.

Obeservera att denna produkt ej bör hängas nära levande ljus eller andra värmekällor.

Mått: 1,2 m hög. 40 cm bred.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29256 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle