Till toppen
Visa större bild

Hängselbyxor för Vinflaska

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 2320
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr 69 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vi människor känner oss nakna om vi inte bär byxor och den känslan är ju alls inte så rolig. Vi vet inte om vinflaskor har känslor, men de kan förmodligen känna sig aningen tomma ibland, så varför inte klä på vinflaskan med något så tjusigt som ett par hängselbyxor? 

Hängselbyxor för Vinflaska är ett par snygga hängselbyxor i blått jeansliknande tyg. Det är en läcker utsmyckning till vinflaskan som serveras till maten och som sedan blir en härlig dekoration på bordet under middagen. Hängselbyxorna sitter som en smäck på 750 ml flaskan och istället för att satsa på en dukning utan dess like kan du nu ge järnet när det kommer till att piffa upp vinflaskorna som flödar under kvällen! Denna roliga pryl är dessutom en perfekt gå bort-present till personen som älskar vin och härliga detaljer. 

Hängselbyxorna mäter ca 24 cm och har en liten ficka framtill som gör att du kan lämna en hälsning på ett kort. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ruth för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46987 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle