harkritor-set-1

Hårkritor Set

99 kr

Välj variant:

 • Maja
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jätte bra kritor, de är torra och försvinner helt på max 3 tvättar. Håret blir ganska trassligt så det är bra att göra färdigt slinga för slinga. Och inte allt hår på en gång.
  18 av 19 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Anna
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Lagom kalaspresent till tjej 9 år. Bra kvalitet i förhållande till pris. Första erfarenheten av hårkritor. Lite svårare att använda/få ordentlig färg på håret än förväntat.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Evelina
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Svåra att måla håret med om man jämför med andra fabrikat. Små kritor som ändå lätt gick av.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Att sätta färg på sitt hår är ett fantastiskt sätt att förgylla sitt utseende, oavsett om det är till vardags eller till fest. Dessa läckra hårkritor är ett perfekt alternativ till avancerade och tidskrävande hårfärgningar som kräver att du tvättar, packar in och håller på med håret hela dagar för att få ett bra resultat.

Hårkritor Set är ett set med hårkritor i regnbågens alla färger. Totalt innehåller setet 24 olika färger och de kommer i en snygg box som gör att du enkelt kan förvara dem när du inte använder dem. Tvättas bort med vanligt schampo och vatten.

Mått krita: 4 cm.