heltackande-smink-i-burk-12912-1
heltackande-smink-i-burk-12912-2
heltackande-smink-i-burk-12912-3
heltackande-smink-i-burk-12912-4
heltackande-smink-i-burk-12912-7
heltackande-smink-i-burk-12912-8

Heltäckande Smink i Burk

59 kr

Välj variant:

 • Evelin
  för 1 decade sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jag tycker att den var lätt att använda, den lovade vad den sa - kräm som blev som ett puder... Passade bra till min porslindocks-look! Den var dryg också och höll bra under kvällen.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Desiree
  för 9 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Inge bra alls, kladdigt och satt inte. Såg bra ut bara precis när man satt på de sen kladdigt.:/ Några av oss tålde inte sminket alls, gick inte att ha en bit under ögat ens utan att ögonen börja rinna och svida!!
  1 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Lena Carina
  för 7 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Köpte den till sonen och han blev sjuk,illamående och kallsvettig, vi tror att det har med sminket i ansiktet att göra,fick åka hem från hallowenpartyt ,efter vi tagit bort färgen så mådde han bättre, kan ju inte va säker på detta men känns som den troliga orsaken
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När du ska klä ut dig till marsian eller ett läskigt, grönt monster så behöver du ett ansiktssmink som är lätt att använda och som är lätt att tvätta bort när festen är över. Med detta smink kan du snabbt skapa häftiga effekter och sminkningar.

Smink i Bruk från Butterick's är ett vattenbaserat smink som appliceras med svamp för ett mjukt resultat. Innan användningen rekommenderar vi att du gör ett pricktest. Applicera sminket i armvecket eller på insidan av handleden och vänta 30–60 minuter. Om en hudreaktion uppstår så ska du avstå från att använda sminket.

Innehåller: 9,3 gram