helvetespulver-stark-chili-86495-1

HELVETESpulver

69 kr

5 gram

 − art.nr 86495-1
Tyvärr är denna produkt tillfälligt slutsåld.
Observera att produkten INTE rekommenderas för barn och kan orsaka hud- och/eller mun-irritation.
Sätt eld på käften med HELVETESpulver! Ett lakritspulver där man tillsatt en liten nypa av helvetet i syfte att göra morgondagens toalettbesök till ett minne för livet. Smaka på egen risk! Vågar du prova? 

HELVETESpulver Stark Chili är ett extremt starkt godispulver med lakrits – fylld av Carolina Reaper – för den som älskar extrem hetta. 

Carolina Reaper är en chili utvecklad av amerikanska chiliodlaren Ed Currie i Rock Hill, SOuth Carolina, USA. Den 11 augusti 2017 bekräftades den av Guinness World Records som den starkaste chilin i världen med 1 641 183 scoville-enheter, och överträffade därmed Trinidad Scorpion "Butch T". Namnet "Reaper" (svenska: skördeman) valdes för att chilins svans liknar Liemannens lie. Dess smak har beskrivits som fruktig, söt och "smält lava".

Säljs i förpackning om 5 gram.

Ingredienser: Socker, ammoniumklorid, lakritspulver,  Carolina Reaper Chilipulver, Färg E153 (vegetabiliskt kol). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar