Meny

Horn F/X Sminkset

149 kr

Välj variant:

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28866 eller så laddar ni upp dem manuellt.
 • Julia
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktigt nöjd med dessa. Tyckte dock att de var lite för långa och de fick inte plats i min panna, men det gick bra att klippa av dem samt göra snitt längs med nederkanten och limma dit. Gick att applicera vax och sminka dem utan problem, samt att de var lätta att tvätta av så de går att återanvända. Kan även rekommendera hudlim och fixeringsspray ifrån Kryolan (akta ögonen...) samt vax ifrån Snazaroo tillsammans med dessa. Har laddat upp en bild under "kundbilder" för att visa hur resultatet blev.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mats
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Såg äkta ut
  2 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Emmett
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Precis som på bilden. Gick lätt att fästa med FX smink och satt sedan på riktigt bra. Mjuka och väger nästan ingenting. När jag tog på min röda ansiktsfärg smälte de in bra men annars var de för ljusa för min hudton (vilket jag förväntade mig) men det kan man säkert fixa med foundation. Det enda negativa jag har att säga är att de blev packade i ett alldeles för stort packet för sin storlek vilket kändes som lite slöseri
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Visst, ett diadem med söta små horn i rött tyg med paljetter i all ära, det skulle väl funka... PÅ ETT BARNAKALAS!!! Hallå, ni är väl ett gäng vuxna människor eller? Gå all in och fixa den perfekta och mest äkta djävulslooken med de här låtsashornen i latex. Sällan har världen skådat så balla och realistiska horn som dessa, och sällan har dina vänner kissat ner sig så snabbt av ren skräck för att du och ditt gäng ser så förbaskat otäcka ut.

Horn F/X Sminkset inkluderar två horn i latex som har en mycket realistisk look. Du behöver komplettera den här produkten med hudlim för att de ska fästa på din hud. Köp gärna till hudfärger också för en look som den på bilden.