innovagoods-bilmadrass-3
innovagoods-bilmadrass-4
innovagoods-bilmadrass-5
youtube video play

InnovaGoods Bilmadrass

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Om man skall ut på bilsemester, ja då kan det vara bra att ha en bilmadrass! "Varför då?" tänker du, och det skall vi förklara för dig! Med en bilmadrass, tja då sparar du en himla massa pengar på att inte ta in på hotell, och du behöver heller inte ens gå ut ur bilen om det är dåligt väder ute. Dessutom är madrassen jätteenkel att blåsa upp, samt väldigt skön! Madrassen fungerar tyvärr inte i de lite "sportigare" modellerna som varken har baklucka eller bakdörrar (bara så att du är med på det...)

InnovaGoods Bilmadrass är tillverkad i ett skönt PVC-material och passar de flesta bilar (som sagt, inte de mindre modellerna). Madrassen är väldigt enkel att blåsa upp och har dessutom ett sammetstyg på utsidan vilket gör att den ser lite lyxigare ut än andra madrasser. Tillsammans med madrassen medföljer också två stycken kuddar med måtten 38 x 25 cm i samma material. Madrassen kan du använda i såväl baksätet som bagageutrymmet (beroende på bil) och den mäter 86 x 40 x 135 cm stor.

  • Material: PVC, sammet
  • Mått uppblåst: 86 x 40 x 135 cm
  • Mått ej uppblåst: 30 x 25 x 12 cm
  • Inkl. reparationskit, madrass, två kuddar och förvaringspåse
  • Kan blåsas upp med vanlig luftpump och automatisk luftpump med dubbelt munstycke (12 V - 2 A)
  • Inkl. bruksanvisning på 24 språk (Se, no, dk, fi, eng m fl)