Hem
Så gör du ett Divorce Party

Så gör du ett Divorce Party

Ut med det gamla och in med det nya! Det gäller dig som nyligen gått igenom en snårig separation och är redo att gå vidare, för visst är det bättre att fokusera på det positiva istället för att sitta hemma och hänga läpp? Nu kan du äntligen leva det liv som du alltid drömt om, med vilda fester, storslagna äventyr och en handfull stadiga flörtar. Många vet inte ens att Divorce Partyn är en grej, och för er har vi vaskat fram en lista med allt ni behöver när hjärtesorgen ska festas bort. Kolla nedan!

Ballonger i mängder!

Det är precis vad som krävs när stämningen ska vara på topp! Ett gäng heliumfyllda ballonger med sassy uttryck som inte skäms för sig. Vad sägs om en enorm ballonggirlang med det tydliga budskapet Divorced AF! Du är skild - och det med råge! Komplettera med ett gäng djuriska ballonger som skriker ”Girls night out!” eller ”Happy fucking everything” för att förtydliga att du är tillbaka på marknaden till allas stora glädje.

Let there be cake!

Tårta åt alla! Men om du tror att det är tröstätning det handlar om kunde du inte ha mer fel. Det är möjligheternas tårta som serveras och den största slicen är din! Baka en egen eller köp på konditori - det spelar egentligen inte så stor roll. Det viktigaste är att du toppar tårtan med lämplig dekoration, vi rekommenderar ”Free at last” eller ”Happily divorced” eftersom tydlighet är allt.

Kondomens återkomst

Kanske var det ett tag sedan du var i kontakt med en gummiklädd dase, det blir ju lätt så efter flera år i samma äktenskap. Vi tänker därför vara tydliga med att poängtera för dig som nybliven singel att skydd fortfarande är av yttersta vikt. Man vet aldrig vad som lurar där nere! Gör dig själv en tjänst och införskaffa en näve av våra roligaste kondomer. Keep calm and make love!

Satsa allt på svart

I den här rouletten vinner du varken pengar eller framgång, men med lite tur blir du så pass slirig att du helt enkelt inte bryr dig. Se till att synda ordentligt nu när du äntligen flytt ditt ex kontrollerande klor och bjud hem kompisarna på lite hederligt hasardspel med Minttu i potten!

Skedning till salu

Nog för att det är härligt att vara nyexaminerad singel med gott självförtroende och blicken nedsänkt i Tinder, men när natten kryper sig närmare och sängen blir sådär stor och otäck är det inte lika kul längre. Alla som levt länge i tvåsamhet glömmer dessvärre hur avskyvärt det är att sova ensam, något vi vill råda bot på med hjälp av flick- och pojkvänskudden! En trogen skedare som med fördel plockas fram extra ensamma nätter!

Du har aldrig?

Samla polarna i ring för ett klassiskt parti Never Have I Ever där dina tidigare snedsteg kommer ta dig till seger! Ett roligt spel där du inte bara avslöjar pinsamheter, utan också märker att det ännu finns sjuka saker att se fram emot. Låt spelet fungera som en bucket list i ditt nya händelserika liv!

Sprid ordet!

I vår verkstad har vi grejerna för att skräddarsy alla möjliga saker efter tycke och smak. Ett ypperligt tillfälle att designa din egen t-shirt inför stundande Divorce Party! Ladda upp din snyggaste selfie, skriv något i stil med ”singel och sökande” så skickar vi ditt personliga plagg raka vägen hem till dig - illa kvickt! Eller varför inte göra ditt eget ordensband som lite klädsamt skryter om att du är utsedd till årets singel? Det är precis sådana utmärkelser som får eventuella partners på fall!