Hem
Våra bästa tips för möhippan

Våra bästa tips för möhippan

Nej men se där! Är det inte giftermål i luften, så säg? Om du fått den stora äran att stå som arrangör när den blivande bruden pensionerar sig från singellivet kan vi bara gratulera! Vi har allt ni behöver för en möhippa så storslagen att den blir ihågkommen långt efter kyrkklockorna tystnat. Ta en titt här nedan och låt dig inspireras av prylarna som maxar kvällen när team bride går ut för att göra stan osäker!

Klädsel

När det kommer till möhippa är reglerna enkla. Ni ska klä er så hysteriskt det bara går, med rosa cowgirlhattar, stora solglasögon och matchande overaller som för tankarna till tidigt 80-tal. Glöm inte att den blivande bruden måste lyda er minsta vink, så varför inte passa på att klä henne i en megastor enhörningsdräkt eller hårig mankini? För extra sammanhållning inom gruppen rekommenderar vi ordensband och tatueringar som tydligt visar att ni är team bride!

Lyxiga drinkar

Man gifter sig bara en gång (nåja), så bubbel ska det drickas - i mängder! Se till att förtära ert sparkling rosé i matchande glas som stilfullt meddelar att det är dags för party, bitches! Eller satsa på jordklotets största Margarita för att få rummet att snurra. Shotsen dukar du fram på ett elegant shotställ, om du inte föredrar att ni dricker ur blinkande LED-ringar förstås? Möjligheterna är oändliga, men glöm inte att förse kvällens huvudperson med en passande plunta innan utgång!

Dekorera!

Lokalen ska såklart dekoreras och temat är givetvis pillesnopp. Spänn upp en enorm ballonggirlang som gör bruden varse att nu är det same penis forever som gäller. I taket hänger en praktfull penispinata proppat med diverse godsaker som med fördel slås sönder - Mexican style! Komplettera med ett gäng stilfulla möhippeballonger att fylla dansgolvet med.

Duka upp!

Inte ens till bords blir ni av med pillesnopparna. Både tallrikar och partypicks för tankarna till snusk och försyndelse, för bara då vet man att det är möhippa på riktigt! Vill ni hedra bruden lite extra ska ni givetvis vispa ihop en gräddtårta som pryds av hennes vackra plyte - vi hjälper dig att designa er högst personliga tårtbild på ett kick! Glöm inte att lägga extra vikt vid bordsplacering med glittriga diamantringar i guld. Små detaljer som piggar upp!

Styr roliga aktiviteter

Girls just wanna have fun - så se till att ladda med roliga lekar och spel för extra skoj. Våra beer pong-bord gör alltid storstilad succé, och om öl inte är er grej finns det varianter där bärsen byts ut mot fräsig Prosecco! För sångfåglarna har vi laddat med karaoke och för er som vägrar sitta stilla vill vi utmana i ett kaotiskt parti Twerk Pong! Sjung farväl till singellivet samtidigt som pingisbollarna sprätter från rumpan! Vill ni ge bruden goda råd längs äktenskapets snåriga stig plockar ni fram Advice for the bride-burken som ni fyller med tips och trix för lyckad tvåsamhet.