Visa större bild

Jeff the Killer Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Jeff the Killer är skräcken själv som gick i ett par skor. Han skar upp sin egen mun och ögonlock med en kniv och inte nog med det så tog han även tillfället i akt och mördade en hel drös med oskyldiga människor. Med denna maskeraddräkt som föreställer Jeff the Killer så kan du med hans djävuösla leende och galna blick skapa mardrömmar för all framtid hos dina halloweengäster! 

Jeff the Killer Maskeraddräkt inkluderar en vit tjocktröja med blodstänk, en obehaglig morphmask som du både kan andas, se och dricka genom samt en svart peruk av syntetmaterial. Ansiktsmasken som har en galen mun och skrämmande blick kan skrämma livet ur vem som helst! Observera att kniv, byxor och skor ej ingår i maskeraddräkten.

Material: Polyester och spandex.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48343 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle