Till toppen
Visa större bild

Jellyball Grapes Squishy

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Sitter du ofta och spelar luftpiano mot skrivbordet i takt med musiken när du jobbar? Det kan innebära att du bär på symptomet "Rastlösus Fingerus" och det är mycket allvarligt! Symptomet kan dock lindras enkelt.. via en squishy! SQUISHY! Bara namnet får en att gå från stressnivå 100+ till 10-.

Jellyball Grapes Squishy är en liten leksak kan man säga som hjälper dig att hålla stressnivån under kontroll. En Jellyball är formad som en stor vindruva med hundratals små gelbollar inuti. När du klämmer på den så far bollarna runt och rätt vad det är så är din stress long gone! Detta är en perfekt pryl att ha på skrivbordet eller i jackfickan, för man vet aldrig när "Rastlösus Fingerus" kikar fram! 

Fakta om Jellyball Grapes Squishy:
  • Mjuk leksak/stressboll som efterliknar en vindruva
  • Mått: ca 11 cm
  • Material: Silikon
  • Färger: Blå, lila och röd (säljs osorterat)
  • Stress-, ångest-, och irritationsdämpande
  • Återfår alltid sin ursprungliga storlek efter en stund

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48742 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle