Julklappspapper

Söker du fina, unika eller gammalmodiga inslagningspapper till julklapparna? Då har du kommit rätt! På Partykungen har vi ett stort utbud av fina julklappspapper för alla åldrar. Vad sägs om ribbat papper, rött papper med eller utan motiv, gröna papper eller vanliga "tråkiga" vita?

Ett presentpapper till julen skall inte vara svårt att hitta. Alla våra rullad med julpapper levereras bra packade och varje rulle innehåller tillräckligt med julpapper för att slå in julklappar till hela familjen. Är du ändå osäker - köp 2!

Presentpapper och julklappspapper är egentligen samma sak, men julpappret har ofta mer mysiga motiv och kommer gärna i naturliga färger så som gammelröd, hampafärgat eller mossgrön. När du valt ut ditt inslagningspapper till julklapparna så får du se till att matcha med några härliga juletiketter, tvinnade snören och kanske till och med lite sigillack?

Julklappsinslagningen skall vara rolig, så varför inte bjuda med barnen att slå in julklapparna? Ungarna kan exempelvis assistera med att hålla i tejpen, eller om du har ett riktigt "Wonder Child" så kan denna göra hela julklappsinslagningen själv?

Oavsett om du söker enkelt eller lyxigt julpapper så hittar du det online hos Partykungen. Vi har ett brett sortiment av julklappspapper i mängder av färger och former som passar lika bra till de vuxnas julklappar som till barnens. Färdiga julklappskit där etiketter och snören medföljer finns också.

Välkommen!
Läs mer