jurgen-klopp-kartongfigur-73943-1

Jurgen Klopp Kartongfigur

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Jürgen Klopp har haft en lång och framgångsrik fotbollskarriär både som spelare och tränare. Numera syns han främst som manager för engelska Liverpool FC, men Klopp kan stoltsera med en rad bedrifter såväl på som vid sidan av planen och är en stor förebild för många fotbollsentusiaster. Tycker du att den tyske mästercoachen är det coolaste som går i ett par skor och vill inspirera favoritlaget att prestera på topp? Nu kan du klicka hem din egen Klopp – i papp!

Jürgen Klopp Kartongfigur är gjord av stabilt pappmaterial och föreställer en leende Klopp med händerna i fickorna på sin sedvanliga tränarkostym. Den ståtliga kartongfiguren reser sig hela 189 cm över gräsmattan och passar perfekt som peppande prop vid fotbollsträningen, den viktiga matchen eller festen med fotbollstema.

Fakta om Jurgen Klopp Kartongfigur:
  • Material: kartong 
  • Föreställer: Jürgen Klopp Manager för Liverpool FC. 
  • Mått längd: 189 cm
  • Mått Bredd:  70 cm