Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Kanin Pastell Stjärna Kigurumi
Visa större bild

Kanin Pastell Stjärna Kigurumi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

I denna kigurumi blir du inte bara en kanin, du blir en helt bedårande och söt kanin med en härlig touch av en magisk fantasivärld tack vare de mysiga pastellfärgerna och stjärnorna. Tänk vad du kommer impa på de andra kaninerna när du skuttar fram i skogen iklädd denna kigurumi!

Kanin Pastell Stjärna Kigurumi kommer i härliga pastellfärger med motiv av färgglada stjärnor samt vit fuskpäls på bröstpartiet. Dräkten har en huva i form av ett kaninansikte med öron och allt, och en lurvig vit kaninsvans baktill.

Denna dräkt är tillverkad i högkvalitativt och tvättbar fleece. Den är också varm och mysig, vilket gör den idealisk till frusna kaniner som hoppat i leran.

Finns i storlek: Medium och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39969 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle