Till toppen
Visa större bild

Kexchoklad Original

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 803,57142857143
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 63
selected_index: 0
9 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Go och glá kexchoklad har man ju hört ganska många gånger så det måste ju ligga någon sanning i det ordspårket. Om det mot förmodan inte skulle stämma så får man helt enkelt äta så många chokladbitar tills man blir glad!

Kexchoklad original innehåller 60 g av den frasiga chokladen som har ett ljust täcke av mjölkchoklad. Den är lika god att äta oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter. 

Ingredienser: Socker, vetemjöl, vegetabiliska fetter/oljor (palm, shea, kokos), skummjölkspulver, vasslepulver (mjölk), kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), salt, bakpulver (natriumvätekarbonat), aromer (bl.a. vanillin). Innehåller mjölk, sojabönor, vete

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Nellie för 6 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43934 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle