Visa större bild

Knivkastarens Assistent Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
249 kr 399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Det finns många otacksamma yrkesroller men en av de mest utsatta måste väl vara som knivkastarens assistent? Det är i alla fall den uppfattningen vi får när vi checkar in den här blodiga dräkten! Dräkten har knivar på både huvud och mage och den passar perfekt att ta på när du vill skrämma polarna på halloweenfesten. Komplettera med en cirkusinspirerad makeup för att fånga den rätta känslan.

Knivkastarens Assistent Maskeraddräkt inkluderar en klänning och ett diadem med en fastsatt kniv. Klänningen är ärmlös med röda, breda axelband, gula fransar vid midjan och vid urringningen samt ett svartvitt, randigt parti över magen. På det randiga partiet finns blodfläckar samt tryck föreställande instuckna knivar. Kjoldelen är röd och kort, med ett tryckt märke på sidan. På vardera sida av klänningen finns röda tyllstycken som sticker ut. Diademet är diskret utformat för att framhäva den stora plastkniven som sitter på det. Strumpbyxor och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30061 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle