Till toppen
Visa större bild

Kort Svenska Flaggan

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett klassiskt och enkelt kort på den svenska flaggan fungerar att ge bort under de flesta högtider. Eller varför inte skicka en hälsning till dina vänner i andra länder runtomkring i världen? Skriv ett personligt meddelande och ge bort detta fina kort till någon du tycker om. Ge bort det till den nybakade studenten, födelsedagsgrisen eller vem du än önskar. Kortet föreställer vår fina gulblåa svenska flagga som fladdrar till fint i vinden. Flaggan fladdrar framför en ljusblå himmel och pryds av en fin blå ram, som gör kortet väldigt stilrent.

Kort Svenska Flaggan är ett vikt kort som du kan använda antingen som grattiskort till studenten eller skicka i ett kuvert med en hälsning till en vän i ett annat land. Levereras komplett med ett passande vitt kuvert.

Mått: 12 x 19 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Roxana Ponce för 11 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36410 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle