Visa större bild

Krittavla Hjärta med Krita

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den här fina hjärtformade griffeltavlan blir en romantisk festdekoration på bröllopsfesten. Skriv något fint till brudparet på tavlan och häng den över det dukade festbordet eller bakom brudparets plats runt bordet. Tavlan passar också perfekt att hänga upp hemma i hallen eller i köket. På tavlan kan du skriva små meddelanden till familjen eller viktiga saker som du måste komma ihåg.

Krittavla Hjärta med Krita innehåller en svart krittavla i trä formad som ett hjärta. Måtten på tavlan är 11,5 x 9,5 cm. En tavelkrita ingår i förpackningen.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... py för 6 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54935 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle