Visa större bild

Kundbilder

Kryolan Rigid Collodion

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den optimala produkten för dig som vill skapa verklighetstrogna ärr. Applicera vätskan med penseln på huden där du vill ha ditt ärr. Kontrollera att huden är ren och torr innan appliciering för bästa effekt. Huden kommer sedan att dra ihop sig och se ut som ett läkt ärr.

Ett tips är att du sedan applicerar oljebaserade färger för att tillexempel ge ärret en lätt rodnad för en extra verklighetstrogen känsla.

Vi rekommenderar att du smörjer huden med en återfuktande kräm efter att du tvättat bort produkten, då huden kan kännas en aning torr efter användning. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Taggar

OMDÖMEN (13)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Petra för 6 år sedan
  Super nöjd! Det enda som jag är lite förbryllad över är att det står på flaskan att det krävs ett speciellt medel för att ta bort själva ärret efteråt. Kan ha missat detta på sidan när jag beställde?? Men det gicka att gnugga och klösa bort=) annars sitter det som berget.ser väldigt realistiskt ut! En super bra produkt!
  12 av 12 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Therese för 6 år sedan
  En cool liten grej. Penseln som medföljer kan göra linjerna för tjocka så det är bra att ha en mindre pensel till ärr man vill ha tunna
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Felicia för 6 år sedan
  Jo den var bra man fick en riktigt snygg effekt av ett ärr som gick inåt men man ska verkligen tänka på vart man applicerar det med tanke på att de kan skavas av om du sätter de på ett ställe som du rör dig mycket på (tex runt munnen) så tänk på det! Lyckades dock göra ett riktigt snyggt harry potter scar :)!
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen22525 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle