Visa större bild

Kryolan Tandsvärta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Efter att ha kletat in det här sminket i din mun så kommer du att få höga krav på dig. Alla på festen kommer vilja höra dig säga "Davy Jones" med rätt dialekt. "Deeeeeeevi Jåååååånsss"... Det är inte helt lätt så sätt igång med dialektlektionerna redan nu! Åk till karibien så går det fortare.

Kryolan Tandsvärta är en professionell sminkvätska som appliceras ovanpå dina egna tänder för en otroligt verklighetstrogen effekt av misskötta tänder. Precis så som Calypso, eller Tia Dalma som hon också kallar sig i filmerna Pirates of the Caribbean.

För att applicera tandsvärtan behöver du låta dina tänder lufttorka, sedan applicerar du försiktigt svärtan med hjälp av en pensel, och låter svärtan torka helt innan du stänger munnen igen. Svärtan går bort med ordentlig och noggrann rengöring, eller mer effektivt med hjälp av alkohol som ämnar sig för rengöring i munhålan. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Finns i färgerna svart, nicotin och elfenben.

Volym: 12 ml.

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Bruno för 2 år sedan
  Grym!!!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anton för 4 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Johan för 2 veckor sedan
  Penseln var lite för stor. Ska en möla en hel tand så är väl storleken helt okej, men om en vill försöka forma tänderna, exempelvis göra huggtänder, så var penseln för stor och klumpigt. Färgen lossnade också väldigt lätt, vilket är en fördel när en vill ha sina tänder vita igen. Dock var det mesta av färgen (mer än 90%) redan borta av sig själv när jag tänkte ta bort det själv. Jag har dock bara hunnit testa en gång, så kan ju vara handhavandefel från min sida också. Kryolan gör ju bra grejer i vanliga fall så.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30860 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle