vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Kung- & Drottningdräkter

Kung- & Drottningdräkter

Titeln som kung eller drottning handlar om mycket mer än fancy kläder, ett stort slott och en krona på huvudet. I fantasin är det dock lätt att glömma bort alla tuffa arbetsuppgifter som våra kungligheter har och istället avundsjukt drömma sig bort till ett liv av lyx och flärd. Låt dina barndrömmar väckas till liv för en kväll och klä ut dig till en ståtlig kunglighet på nästa maskeradfest. Partykungen har ett brett utbud av kung- och drottningdräkter med inspiration från olika kulturer, sagovärldar och tidsepoker – för både barn och vuxna!

Är du en av dem som aldrig tröttnar på de tecknade filmerna om prinsar och prinsessor? Då passar det ju perfekt att satsa på den högaktningsfulla kungalooken till nästa maskeradfest. Vi erbjuder klänningar som förvandlar dig till alla de klassiska sagoprinsessorna. Vill du göra entré i en ljuvlig, blå klänning som Askungen (du bör dock skippa glasskorna) eller kanske en rosa klänning likt den trötta prinsessan som sov i hundra år? Du kan också välja att para ihop dig med närmaste odjur och dyka upp som en skönhet i gul skrud. Om du vill gå utanför boxen en aning och satsa på något annorlunda kan du förvandlas till en indianprinsessa, romersk kejsarinna, solgudinna eller en prinsessa som åkt med tidsmaskin hela vägen från renässanstiden.

Vi erbjuder mängder av prinsdräkter som matchar perfekt till alla vackra prinsessklänningar! Här hittar du dräkter som ger dig en klockren drömsprinslook, men också egyptiska dräkter med Tutankhamon-vibbar och utstyrslar som förvandlar dig till en adelsman från forna tider. Vi erbjuder till och med allt du behöver för att få samma, eleganta look som Prins Ludvig av Frankrike på 1700-talet. Om du istället känner för att ta dig an det mäktiga yrket som kung eller drottning har vi lika många alternativ. Välj om du vill vara en medeltida kung, vampyrdrottning, öl-kung, drak-drottning eller alien-kung. Varför inte löpa linan ut och förvandla dig till självaste Kleopatra eller Farao?

Varje maskeradfest behöver minst en tokstolle som får alla andra att skratta. Är du en av dem? Don't worry, vi har såklart kung- och drottningdräkter för alla personligheter. Vad sägs om att rida in på axlarna av den förvånansvärt starka drottningen av Storbritannien? Hennes höga ålder till trots kommer hon orka bära runt dig hela kvällen, vi lovar. Ett annat alternativ är att klä dig likt kejsaren som fick nya kläder som var osynliga för alla dumma människor. Dyk upp på festen au naturel (givetvis utan att bryta några lagar) bortsett från en röd cape och vit spetskrage, och roa dig själv med att svara "det är bara för att du är dum" varje gång någon påpekar din nakenhet. Vårt utbud är minst sagt brett – här finns en kung- och drottningdräkt för alla oavsett om du vill vara snygg, realistisk, sagolik eller rolig.
Läs mer