Visa större bild

Tillbehör

Kvinnlig Sjörövare Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Gör dig redo för ett riktigt plundraräventyr iklädd denna toksnygga Kvinnlig Sjörövare Deluxe Maskeraddräkt! Eller inför den helt vanliga maskeradfesten. Oavsett tillfälle kommer denna maskeraddräkt tveklöst bli en succé!

Kvinnlig Sjörövare Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en läcker klänning med vit överdel med volanger, öppna axlar och svarta band vid överarmarna. Kring midjan har klänningen en snygg, korsettliknande look i svart och guld med korsande guldfärgade och skimrande band på magen.
Nederdelen kommer i svart färg i sicksack-utförande samt ett fastsatt, rödfärgat midjeband i sammetfinish med snyggt spänne av metall. Klänningen har dragkedja längs ryggen.

Ingår gör även en röd piratbandana i sammetfinish.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Klänning med rött midjeband, två svarta band till armar och röd bandana
  • Material: Polyester, nylon och metall

Svärd, strumpbyxor och stövlar ingår ej.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39617 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle