lada-med-skamtartiklar-1
lada-med-skamtartiklar-2

Låda med Skämtartiklar

149 kr

Välj variant:

 • Emma
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Roliga skämtartiklar. Mycket uppskattade av familjen.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Det kommer aldrig bli gammalt att lägga en pruttkudde under mormors stolsdyna. Hur gammal mormor än blir så kommer pruttkudden att vara det roligaste som finns, och hela familjen kan skratta gott åt mormor. Och som om det inte vore nog så kanske mormor behöver glasögon och en större näsa? Den största frågan är nog ändå hur mormor reagerar när du visar att du har fått en spik rakt igenom ditt stackars finger!

Låda med Skämtartiklar ger dig flera olika alternativ till busiga tricks som du kan blåse vem som helst med. Men var extra slug mot mormor, kom ihåg at hon är gammal och har vart med om mycket.
Lådan innehåller en liten pruttkudde, en spik genom fingret, ett par glasögon med stor näsa och ögonbryn, en vattensprutande ring och en elektrisk chock-snurra som du håller i din hand när du hälsar på någon så att de får en kittlande känsla i handen.