Visa större bild

Lady Gravestone Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
179 kr 399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Lady Gravestone var en gång en bekymmerslös flapper som aldrig missade ett tillfälle att lyssna på jazz och dricka utsökta drinkar. Vad hon har råkat ut för vet ingen, men det är uppenbart att hon inte är någon lycklig zombie. Med den fina, fransprydda klänningen i trasor vandrar hon nu från halloweenmaskerad till halloweenmaskerad på jakt efter människokött att sätta tänderna i!

Lady Gravestone Maskeraddräkt inkluderar en klänning och ett hårband. Klänningen är vit med 7st rosa, breda fransband samt svart, söndertrasat spindelnät. ovanför bysten sitter svarta och rosa band som går upp i 2st tunna axelband. Hårbandet är rosa med ett svart band i mitten samt en svart fjäder. Smycken, linser, smink, armvärmare, skor, strumpbyxor och rekvisita ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Marijke för 9 månader sedan
    Klänningen jag fick ser inte ut som den på bilden. Fransarna är mycket kortare, spets i olika färger satt lite överallt på klänningen, baksidan var bar, och den är kort - väldigt kort. Som tur är så är jag lat och orkar inte skicka tillbaka den, utan kommer "pimpa" klänningen så den funkar.
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30817 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle