Till toppen
Visa större bild

Laser Tag Pro

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu kan du spela laser tag i ditt eget hem! Med dessa otroligt coola laserpistoler kan du och kompisarna springa runt, gömma er och attackera varandra med laser. Med ljud, ljus, vibrationer och möjlighet att spela i flera lag så blir det precis som att åka till en spelhall. Det är bara att börja möblera om hemmet till en laser tag-bana!

Laser Tag Pro inkluderar två laserpistoler som man kan spela laser tag med. Pistolerna låter, vibrerar när du träffas och lyser svagare och svagare ju fler liv du förlorar. Varje person har 12 liv. Man kan spela upp till 3 lag (men behöver då köpa fler pistoler) och koppla till ett obegränsat antal spelare. Det finns 3 olika skjutinställningar: single shooting, burst shooting och rocket launcher. Precis som när du spelar laser tag i en spelhall så behöver du ladda om din pistol om den får slut på skjutningar. Pistolerna mäter ca 20 x 16 cm och kräver 3 AA-batterier vardera, vilket ej medföljer.

  • Material: Plast
  • Mått: Ca 20 x 16 cm
  • Antal: 2-pack
  • 3 x AAA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55637 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle