lets-get-silly-jultroja-14
lets-get-silly-jultroja-4
lets-get-silly-jultroja-6
lets-get-silly-jultroja-9
lets-get-silly-jultroja-10

Lets Get Silly Jultröja

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Ingen svensk jul utan senapssill, julsill, dillsill eller löksill. Fråga bara tomten på tröjan? Här har vi en jultröja för dig med humor, och som gärna vill "impa" på dina vänner. Tröjan passar minst lika bra att ha på jobbet som att ha på julbordet, julafton och på juldagen. 

Lets Get Silly Jultröja är en galet snygg jultröja för både damer och herrar som kommer i sex olika storlekar. Tröjan är stickad i garn av högsta kvalitet och behåller värmen väldigt väl en kall vinterkväll. Tröjan kommer i en blågul färg med motiv av en halvt efterbliven tomte som håvar i sig olika sillsorter. Med andra ord - en riktigt mäktigt jultröja!

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek mindre än din vanliga storlek. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium. Herrstorlek Large motsvarar damstorlek X-Large.

  • Material: 100% akryl
  • Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL (vuxen)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
  • Herrmodellen är 192 cm lång och bär storleken Large