Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Mad Hatter Classic Deluxe Maskeraddräkt
Visa större bild

Mad Hatter Classic Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Klä ut dig till den vithårige och heltokige karaktären Mad Hatter från Alice i underlandet-filmen. Denna dräkt får dig att se helgalen ut, och vännerna kommer garanterat bli impad av din snyggt valda maskeraddräkt. Dräkten kommer i fyra olika storlekar för vuxna och blir en mäktig maskeraddräkt att bära på såväl disneyfesten som till halloween!

Mad Hatter Classic Deluxe Maskeraddräkt är en häftig och snygg maskeraddräkt för herrar som får dig att se ut som karaktären Mad Hatter. Dräkten är tillverkad i polyester och kommer i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large för vuxna. Dräkten inkluderar ett par byxor, en sammetsrock, klocka, krage med blå slips, samt en Mad Hatter-hatt.

  • Material: Polyester, sammet, plast
  • Storlek: Small, Medium, Large och X-Large (vuxen)
  • Inkl. byxor, rock, klocka, krage, slips och hatt
  • Notera att peruk och andra accessoarer ej medföljer

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58358 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle