make-it-rein-gron-jultroja-for-barn-5
make-it-rein-gron-jultroja-for-barn-2
make-it-rein-gron-jultroja-for-barn-3
make-it-rein-gron-jultroja-for-barn-4

Make It Rein Grön Jultröja för Barn

299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Klart att ynglingarna också skall få vara med och tävla om fulast jultröja! Denna kanske inte är så värst ful, men den har tametusan en levande högtalare i sig. Try beat that adults?

Make It Rein Grön Jultröja för Barn är en supersnygg jultröja för barn mellan fyra och 12 år. Tröjorna levereras i fyra olika storlekar och kommer med motiv av en stekig julren. Tröjan kommer dessutom snabbt bli en favorit bland barnen, och det är på grund av att tröjan är utrustad med både bjällror och en högtalare som spelar jullåtar. Hur häftigt är inte det? Tröjan är grovstickad med tjockt garn vilket håller din unge varm - hela kvällen lång!

OBS
! Tröjorna är större än normalt! Pojken på bilden är 152 cm lång och bär storleken Large. Flickan på bilden är 129 cm lång och bär storleken Small.

  • Material: 60% premium-bomull, 40% akryl
  • Storlek: Small (4-5 år), Medium (6-7 år), Large (8-9 år), X-Large (10-12 år)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättinstruktioner: Ta ut högtalaren, tvätta sedan i maskin på skonsam tvätt (30°C)
  • Inkl. bruksanvisning och batterier