Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Maleficent Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
899 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Iförd den här vackra, mörka kreationen kan du vara Maleficent för en dag och leva dig in i Angelina Jolies filmroll fullt ut. Maleficent är egentligen en godhjärtad kvinna som bara vill bli älskad. Men hemska erfarenheter kan förändra även den bästa, så se upp Kung Stefan och håll hårt i din dotter Aurora!

Maleficent Maskeraddräkt inkluderar en klänning och en huvudbonad. Klänningen är tillverkad av svart, följsam satin. Den är av en halvlång modell med halvöppen rygg och långa, vida ärmar som påminner om vingar. Kragen är hög med spetsiga kanter. Huvudbonaden ser ut som Maleficents horn och den matchar klänningen.
Den dras över huvudet och sätts ihop baktill med hjälp av kardborreband. Strumpbyxor och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (8)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Kathryn för 4 år sedan
  Jättebra huvudgrej, bra kvalitet på klänningen men det var svårt att få kragen att stå upp hela kvällen, plus att klänningen åkte upp lite över magen vilket gjorde att axlarna föll ner. Hade den dock hela festkvällen utan besvär och den var både bekväm och snygg. Detaljen i urringningen såg ut som en upp och nervänd näsa men jag insåg sen att det förmodligen var ett korphuvud! Min dotter undrade också var staven var, Maleficent har tydligen en stav med en grön knopp på. Hade varit en schysst attiralj att veta om eller kunna köpa till.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Tinna för 8 månader sedan
  Mycket snygg kostym! Kragen kunde vara lite fastare så att den hålls på plats/upprätt, men gick bra ändå
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jasmin för 9 månader sedan
  Klänningen var perfekt. Dock var jag tvungen att lämna tillbaka den för den funkade inte med vingarna eftersom ärmarna är så vida och fastsydda längs hela klänningen och jag valde vingarna framför klänningen. Men den skulle absolut funka som dräkt utan vingarna för den var väldigt fin. Huvudbonaden var dock alldeles för stor.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30801 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle