Till toppen
Visa större bild

Midnattskatt Barn Kigurumi

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 29
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Är det kring midnatt som ditt barn plötsligt brukar få extra energi och rusar runt hemma i lägenheten fram och tillbaka? Klä då ditt barn i denna söta Midnattskatt Barn Kigurumi och släpp ut barnet i den friska nattluften genom kattluckan.

Midnattskatt Barn Kigurumi inkluderar en svart helkroppsdräkt med grå mage och svart svans baktill. Ingår gör även en huva med ögon, näsa, öron och morrhår.

Dräkten är tillverkad i högkvalitativ tvättbar fleece, perfekt för små katter som ränner omkring på smutsiga äventyr om nätterna.

Finns i storlek: Medium och Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Richard för 1 år sedan
    Väldigt bra kvalitet på denna one-piece och uppskattad julklapp till systerdottern! :) Kan även varmt rekommendera expressleverans inom Stockholm!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39921 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle