vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
mochi-marsmallow-cantalupe-95517-1

Mochi Marsmallow Cantalupe

99,90 kr

216 gram

Tillfälligt slut
Här här kommer en spännande variant av den japanska efterrätten mochi som kommer att ge dina smaklökar en riktig glädjekick! Vi pratar om mochi – det klibbiga riset som har fått en överraskande twist. Tänk dig en magisk kombination av sötma, härlig konsistens och en frukt som heter Hamimelon. Ja, du hörde rätt, Hamimelon – den melonen som smakar som Cantaloupe, eller som vi säger på svenska, nätmelon.

Det är som om mochin har fått en ny bästis och de hänger nu ihop som de är bästa vänner för livet. Den ljuva sötman från Hamimelon dansar runt inuti mochin och får smaklökarna att gå bananas! Det är som att äta en regnbåge på en solig dag – bara ren och skär lycka!

Ingredienser: Maltos, socker, klibbris, förtjockningsmedel (E1442), palmolja (ohärdad), vaxkalebass, hami melon, trehalos, gelatin (nöt), arom, emulgeringsmedel (E420), färgämne (E133,E102*), emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202).

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 95517-1

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar