Hem
Teman Evenemang Möhippa Möhippa Lekar & Spel

Möhippa Lekar & Spel

Att få gå på möhippa är någonting stort och vackert, se därför till att ta vara på den dagen/kvällen riktigt ordentligt! Om du fått uppdraget att styra lekar, spel och aktiviteter ni skall göra och spela tillsammans med bruden så vill vi bara gratulera! Om du mot all förmodan skulle skulle behöva lite hjälp på traven angående vilka spel och lekar ni skall ta itu med, eller om du bara vill ha lite tips, tricks och idéer på vad man kan göra för skojigheter på en möhippa borde du kika in denna kategori lite noggrannare!

Hos oss på Partykungen hittar du ett stort, om inte gigantiskt, utbud av roliga, sjuka, helknasiga, galna och pinsamma spel, lekar och aktiviteter du, bruden och ert crew kan syssla med under själva möhippan. Vi vågar nästan lova att minst 50% av alla spel som finns i denna kategori är relevant för dig och ditt gäng! Är du inte ute efter just ett spel så hittar du även många tips och idéer på vad för spel ni kan spela tillsammans i denna kategori!

Vad tror du om ett snoppspel? "Vilket då?" undrar du, och ja, vi har ju en del.. något av alla snoppspel? Vi lovar dig, alla är minst lika roliga och sjuka, så helt ärligt spelar det ingen roll vilket av dem du väljer. Om du exempelvis bestämmer dig för Cock-A-Hoopla gäller det att träffa så många ringar som möjligt på penisen. Penisen är uppblåsbar och skall helst sitta på bruden. Vi har även galna spel som Kasta Snopp, Willy Shot Glass Spinner, Pricka Snoppen eller det sjukaste möhippa-leken av dem alla: Jizz the Game. I detta spel gäller det att ge ett "handjobb" och bara hoppas på gud att en utlösning inte kommer, för då har man förlorat. Snacka om sjukt spel va?

Vi har även andra roliga spel du, bruden och gänget kan spela och leka, exempelvis Beer Pong, knasiga kortspel, sanning eller konka, Poo Heah-spelet och många fler! Vi har helt enkelt alla sorters spel, lekar och aktiviteter för möhippan!

Välkommen in till oss på Partykungen för att hitta det absolut bästa, roligaste och sjukaste möhippa-spelet och leken ni bara kan tänka er. Här finns allt från snopp- och tuttspel till pinsamma kortspel och frågespel, klassiska ölspel och mycket mer! Här finner du också roliga tips och idéer på vad ni kan hitta på för lekar och aktiviteter tillsammans under möhippan. Köp snabbt, smidigt och enkelt online!

May the möhippa gods be with you!
Läs mer